Comunicat del CFC pels atemptats terroristes a Barcelona i Cambrils

Publicada el 18/08/2017

El CFC es solidaritza amb les víctimes dels atemptats, condemna els atacs i reconeix la bona feina dels cossos de seguretat i d’emergències i de les administracions

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya es solidaritza amb les víctimes dels atemptats terroristes d’ahir a Barcelona i Cambrils, i condemna tot tipus de violència.

Així mateix, el CFC vol reconèixer i agrair la bona feina feta pels cossos de seguretat i els serveis d’emergència, vetllant per la nostra seguretat i atenent les víctimes amb total diligència.

També mereix una menció especial el fet que molts ciutadans hagin acudit espontàniament als hospitals a donar sang. Així com la feina coordinada de les diverses administracions competents: Ajuntament de Barcelona, Generalitat de Catalunya i govern de l’Estat.

A les dotze del migdia, minut de silenci

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, presidiran un minut de silenci, avui a les dotze del migdia, a plaça Catalunya, en suport a les víctimes i de rebuig al terrorisme.

 

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×