El Col·legi dóna suport a la 6a edició de l’Anem de Marxa per l’Alzheimer

Publicada el 07/08/2017

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya torna a donar suport a l’Anem de Marxa per l’Alzheimer, la cursa solidària de quatre modalitats que organitza l’entitat Alzheimer Catalunya per visualitzar una malaltia que cada dia afecta més persones i per reduir-ne l’estigma.

L’Anem de Marxa per l’Alzheimer tindrà lloc el diumenge 22 d’octubre a Barcelona amb quatre modalitats: marxa nòrdica, marxa sense bastons, marxa amb gossos o marxa atlètica. Hi podrà participar tothom que ho desitgi: tant els propis malalts com els seus familiars, amics i membres de la comunitat.

Aquesta prova esportiva i festiva és la manera que té Alzheimer Catalunya de sensibilitzar sobre la malaltia, convençuts que visualitzar-la ajuda a reduir l’estigma i els prejudicis que solen envoltar-la.

La inscripció inclou samarreta solidària, aigua, barreta energètica (gentilesa de Decathlon Mollet), la participació en el sorteig de bastons de marxa nòrdica (gentilesa d’IWalk i Bendhora) i un lot de productes (gentilesa de Terranovacnc), entre altres coses.

Més info a: http://alzheimercatalunya.org/marxa-per-alzheimer/

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio