Girona celebra el Dia de la Fisioteràpia

Publicada el 26/09/2017

Caminades populars, curses, tallers, jocs i exercicis terapèutics. Un any més, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) i les seves seccions territorials celebraran el Dia de la Fisioteràpia (DiFT) amb una sèrie d’activitats, que aniran més enllà del 8 de setembre, dia en què es commemora internacionalment la creació de la World Confederation for Physical Therapy l’any 1951, i que culminarà al novembre amb una cursa popular a Sitges.

El tret de sortida de les commemoracions el donarà precisament la secció territorial gironina del CFC, el dissabte 30 de setembre, amb una matinal dedicada a l’exercici terapèutic per a infants i adults, al Parc del Migdia de Girona.

A les 10h es faran “Jocs sensoriomotrius per a infants”, amb la col·laboració de l’Associació de Psicomotricistes de Girona; i el fisioterapeuta Luis Soto dirigirà un “Exercici terapèutic enfocat a la prevenció de la fragilitat”, pels adults.

Al migdia, a les 12h, la fisioterapeuta Núria Fuentes impartirà un taller d’“Abdominals terapèutics”.

Tots els participants rebran de regal marxandatge del CFC, samarretes, bosses, etc.

El Dia Internacional de la Fisioteràpia

El 8 de setembre, Dia Internacional de la Fisioteràpia, es commemora la creació l’any 1951 de la World Confederation for Physical Therapy, l’organització que agrupa entitats de representació dels professionals de la Fisioteràpia arreu del món.

El DiFT del CFC

Des de fa uns quants anys, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya celebra el seu particular Dia de la Fisioteràpia (DiFT) amb activitats commemoratives arreu del territori, que van més enllà del 8 de setembre.

Enguany els DiFT del CFC seran: 30 de setembre (Girona), 21 d’octubre (Lleida), 5 de novembre (Reus), 26 de novembre (Sitges).

Per a més informació, podeu dirigir-vos directament a girona@fisioterapeutes.cat

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×