El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya estrena pàgina web

Publicada el 29/09/2017

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) estrena pàgina web. Una pàgina més diàfana, intuïtiva i moderna que l’anterior, pensada per millorar el servei als col·legiats i per facilitar la difusió a la resta de ciutadans de la tasca que realitzen els fisioterapeutes.

Compromesa amb seguir donant el millor servei, la Junta de Govern del CFC ha cregut necessària la renovació de la pàgina web, que manté URL (www.fisioterapeutes.cat) i ofereix un espai d’accés privat, reservat als col·legiats, que els permet fer gestions en línia. 

Els fisioterapeutes tenen així a l’abast tot el necessari per a l’exercici de la seva especialitat, així com informació dels actes que realitza o promou el Col·legi, cobertura legal, ofertes, promocions i vies de formació, entre altres.

El menú principal, a la capçalera de la pàgina web, presenta cinc grans àrees (Ciutadans, Institucional, Col·legiats, Comunicació i Empreses) cadascuna de les quals es desplega en un submenú que permet a l’usuari trobar fàcilment el que busca.

La nova pàgina, doncs, és una molt bona notícia tant per als col·legiats com per als ciutadans en general, que hi trobaran explicat què fan els fisioterapeutes, qui són, on són i com s’organitzen a través del CFC.

La Junta de Govern del CFC us convida a desplegar una a una totes les opcions del menú, i a navegar pels diversos submenús. “Segur que hi trobeu allò que voleu saber. I si trobeu a faltar alguna cosa o penseu que hi ha res a millorar, també us agrairem els comentaris”.

Després d’aprovar en assemblea, el passat dimecres, la proposta de nous Estatuts per al Col·legi, per fer-lo “més àgil i efectiu”, el col·lectiu de fisioterapeutes pot celebrar ara l’estrena d’aquesta nova web pensada també per encarar el futur amb energies renovades.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×