Tots els actes del CFC pel Dia de la Fisioteràpia

Publicada el 08/09/2017

Caminades populars, curses, tallers, jocs i exercicis terapèutics. Un any més, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) i les seves seccions territorials celebraran el Dia de la Fisioteràpia (DiFT) amb una sèrie d’activitats, que aniran més enllà del 8 de setembre, dia en què es commemora internacionalment la creació de la World Confederation for Physical Therapy l’any 1951, i que culminarà al novembre amb una cursa popular a Sitges.

DiFT a Girona

El tret de sortida de les commemoracions el donarà la secció territorial gironina del CFC, el dissabte 30 de setembre, amb una matinal dedicada a l’exercici terapèutic per a infants i adults, al Parc del Migdia de Girona.

A les 10h es faran “Jocs sensoriomotrius per a infants”, amb la col·laboració de l’Associació de Psicomotricistes de Girona; i el fisioterapeuta Luis Soto dirigirà un “Exercici terapèutic enfocat a la prevenció de la fragilitat”, pels adults. A les 12h, la fisioterapeuta Núria Fuentes impartirà un taller d’“Abdominals terapèutics”.

Tots els participants rebran de regal marxandatge del CFC, samarretes, bosses, etc.

DiFT a Lleida

La secció territorial lleidatana del CFC celebrarà el seu DiFT el dissabte 21 d’octubre amb una caminada molt especial, que congregarà avis i néts a la riba del Segre. Es recorrerà una distància assequible al ritme d’una passejada saludable en família.

Arribats a cert punt del recorregut, els participants rebran globus per part dels organitzadors i es col·locaran de tal manera sobre el terreny que, vistos des de l’aire, formaran la mà del logotip del Col·legi.

DiFT a Reus

Per la seva banda, la secció territorial tarragonina del CFC ha escollit el diumenge 5 de novembre per celebrar el DiFT i ho farà amb una matinal que inclourà una caminada d’uns 3km per la ciutat de Reus, que acabarà al Parc de Sant Jordi, i tallers d’exercicis terapèutics de millora de la motricitat i de manteniment corporal.

També s’acabarà dibuixant una mà gegant amb globus. I hi haurà esmorzar per a tots els participants.

DiFT a Sitges

Els actes de commemoració del Dia Internacional de la Fisioteràpia organitzats pel CFC culminaran el matí del diumenge 26 de novembre amb una cursa popular de 5k i 10k a Sitges, que també inclourà una prova infantil.

El circuit de la cursa del DiFT d’enguany serà circular i pla, tot al llarg del front marítim de la població.

Tots els participants rebran una samarreta tècnica commemorativa i una bossa del corredor amb regals dels patrocinadors col·laboradors.

El Dia Internacional de la Fisioteràpia

El 8 de setembre, Dia Internacional de la Fisioteràpia, es commemora la creació l’any 1951 de la World Confederation for Physical Therapy, l’organització que agrupa entitats de representació dels professionals de la Fisioteràpia arreu del món.

El DiFT del CFC

Des de fa uns quants anys, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya celebra el seu particular Dia de la Fisioteràpia (DiFT) amb activitats commemoratives arreu del territori, que van més enllà del 8 de setembre.

Enguany els DiFT del CFC seran:

  • 30 de setembre (Girona)
  • 21 d’octubre (Lleida)
  • 5 de novembre (Reus)
  • 26 de novembre (Sitges)

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×