Networking al I Congrés Internacional de Fisioteràpia (#FTP18)

Publicada el 25/01/2018

El I Congrés Internacional de Fisioteràpia (#FTP18), que està organitzant el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) per als dies 4 i 5 de maig, inclourà a banda de ponències i masterclass i una fira comercial, una activitat de networking professional.

Serà una oportunitat per a col·legiats, empreses, centres, proveïdors, distribuïdors, prescriptors i altres professionals de l’àmbit de la salut, l’activitat física i l’esport, per intentar obrir vies de negoci.

L’organització programarà per a cada participant sis reunions amb altres participants amb interessos afins. Aquesta agenda personal serà una manera de trencar el gel i d’encaminar les trobades per guanyar temps i assegurar en la mesura del possible l’èxit de la trobada.

Cada reunió durarà 15 minuts i, a banda de les primeres sis suggerides per l’organització, se’n podran fer tantes com desitgin els participants, dins l’horari establert.

Aquesta activitat de networking tindrà lloc de 10h del matí a 13h del migdia al mateix lloc on transcorrerà l’FTP18, el Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), a tocar del Fòrum.

INSCRIPCIONS, AQUÍ.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×