El vídeo-consell de març explica el paper de la Fisioteràpia en el manteniment de les nostres cames

Publicada el 16/03/2018

Quasi el cinquanta per cent del total de la massa muscular d'una persona es concentra a les cames i els malucs. Les cames són els nostres dos pilars. I com a tals, ens cal cuidar-les, mantenir-les actives i saludables.

Per aquest motiu, el vídeo-consell del mes de març de la campanya “12 mesos, 12 consells de salut”, en què participa el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, explica com podem mantenir actives les nostres cames.

Entre els consells que recull el vídeo hi ha aquell tan dit però, per desgràcia, no tan seguit com voldríem, d’incorporar a la nostra rutina diària una passejada d’entre trenta i seixanta minuts, perquè les nostres cames guanyin agilitat i per millorar la circulació sanguínia.

També s’hi insisteix que tant si treballem asseguts com drets hem de mirar de no passar més d’una hora seguida en la mateixa posició. Ens aixecarem i estirarem una mica les cames per oxigenar la musculatura.

Mireu-lo, que és curtet i ve farcit de consells assequibles i encertats, i feu-lo córrer entre els vostres contactes. I recordeu que és convenient visitar regularment el fisioterapeuta, que ens ajudarà si s’escau a reeducar la nostra marxa amb tècniques que milloren la circulació, els rangs de moviment, l’elasticitat i la força.

La campanya ’12 mesos, 12 consells de salut’ és una iniciativa conjunta del Col·legi Oficial de Fisioterapeutes del País Basc, el Col·legi Oficial de Fisioterapeutes de Navarra, el Col·legi Oficial de Fisioterapeutes d’Andalusia, el Col·legi Oficial de Fisioterapeutes de València, el Col·legi Oficial de Fisioterapeutes de Galícia, el Col·legi Professional de Fisioterapeutes de la Comunitat de Madrid, el Col·legi de Fisioterapeutes de Cantàbria i el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×