Setena Jornada d’Infermeria i Fisioteràpia de Lleida

Publicada el 20/03/2018

El proper dimecres 18 d’abril de 2018, l’Aula Magna del Campus de Ciències de la Salut de la Universitat de Lleida acollirà la setena Jornada d’Infermeria i Fisioteràpia de Lleida, “Millorar en salut: a les teves mans”, que organitzen la facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de Lleida (FIF-UdL), el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Lleida (COILL) i el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

L’objectiu d’aquesta jornada és conscienciar la infermeria i la Fisioteràpia de la nostra capacitat per millorar la salut de la població, assolint compromisos professionals i personals que donin resposta als reptes que se’ns plantegen.

Inauguraran la jornada Joan Blanco, degà de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de Lleida, Montserrat Gea, presidenta del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Lleida, Jordi Cortada, gerent de la Regió Sanitària de Lleida i de la Regió Alt Pirineu i Aran, i Francesc Rubí, vocal de la Junta de Govern del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

El degà del CFC, Manel Domingo, també hi participarà, impartint la conferència “Prescripció en Fisioteràpia i Infermeria”, amb la degana Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya, Núria Cuxart.

La inscripció és gratuïta i cal formalitzar-la abans del 13 d’abril, AQUÍ.  Normativa i resums de la presentació de comunicacions i pòsters, aquí.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×