Conferència sobre “ruptures massives simptomàtiques del manegot de rotatoris”

Publicada el 23/03/2018

El proper dimecres 18 d’abril, de 19.30h a 21.30h, tindrà lloc a la seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) a Barcelona la conferència “Exercici terapèutic en les ruptures massives simptomàtiques del manegot de rotatoris de la gent gran”, que organitza la Comissió de Geriatria del CFC i que impartirà el fisioterapeuta Xavier Vericat, format en diferents mètodes i conceptes de neuromusculoesquelètica.

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA, AQUÍ.

A partir dels 60 anys, la prevalença d'anomalies en el manegot dels rotatoris és suficientment alta, fins i tot en persones asimptomàtiques, ja que és una característica comuna del envelliment humà normal.

Arribat el cas, les repercussions en el rang de moviment i la funció, dependran entre altres factors de la localització de la lesió i de les estructures conservades.

A aquests pacients se’ls pot oferir una proposta de tractament conservador, a través d’un programa d’exercicis de Fisioteràpia orientat a millorar la funció de l’espatlla, que donen resultats prometedors.

S’ha demostrat que un programa d’exercicis domiciliaris, que respongui a les necessitats individuals de cada pacient, amb implementació d’estratègies que promoguin la seva participació i autogestió, juntament amb un seguiment actiu i adequat de tot el procés terapèutic, pot ser molt beneficiós.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×