El CFC celebrarà la Nit de la Fisioteràpia el 4 de maig en el marc de l’FTP18

Publicada el 26/04/2018

La nit del divendres 4 de maig és l’escollida aquest any per celebrar la Nit de la Fisioteràpia, que organitza anualment el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya per fer pinya; per homenatjar els col·legiats jubilats i doctorats recents, i per reconèixer públicament el Fisioterapeuta de l’Any i el Premi June Nystrom.

“Ja que com a fisioterapeutes solem treballar sols, amb el pacients però sense gaire contacte amb els companys d’ofici, aquesta serà una ocasió magnífica per estar junts i reivindicar-nos com a professionals sanitaris que som”, ha dit el degà del CFC, Manel Domingo.

La Nit de la Fisioteràpia tindrà lloc al Museu Blau, a tocar del Fòrum de Barcelona i del CCIB, on aquell dia s’haurà inaugurat el I Congrés Internacional de Fisioteràpia (#FTP18).

Aquest 2018, el premi Fisioterapeuta de l'Any recau en Marc Lari i Christian Fernández, responsables del projecte Fisiorunners, que va portar 30 fisioterapeutes col·legiats i 30 estudiants de Fisioteràpia a assistir en carrera els participants de la passada Marató de Barcelona. Una iniciativa pionera al món, que dóna protagonisme a la figura del fisioterapeuta mentre dura la prova i no només al final.

Per la seva banda, Juan Vicente López, creador del mètode POLD, ha rebut el Premi June Nystrom “per tota la seva trajectòria dins de la Fisioteràpia a nivell nacional i internacional”.

López ha recalcat que “cal donar suport a les iniciatives individuals, portant-les a l'espai col·lectiu, donant valor a cada nova idea, investigant si té recorregut, aportant-hi els recursos necessari i recolzant emocionalment aquests impulsos”.

Després dels parlaments, hi haurà una pica-pica per a tots els presents i l’actuació del col·lectiu de dansa integrada Liant la Troca.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×