Seminari a la Seu d'Urgell sobre abordatge de Fisioteràpia en el running

Publicada el 31/05/2018

El proper dissabte 30 de juny, en horari de matí, de 9.30h a 14.30h, el Grup d'Interès de Fisioterapeutes de l'Alt Urgell del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya organitza a la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell un seminari pràctic sobre abordatge de Fisioteràpia en el running, que impartirà el fisioterapeuta Miguel Ángel Martínez Nogales, especialista en dolor miofascial i punció seca avançada i membre de la Comissió de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica del Col·legi.

Córrer o practicar running és una activitat cada vegada més popular i això fa que els fisioterapeutes necessitin tenir coneixements específics d’aquesta disciplina, la seva fisiopatologia, les lesions més habituals i el seu tractament.

Amb aquest seminari el CFC vol dotar els fisioterapeutes d’eines de valoració i de tractament adients per tal de poder ajudar els corredors a superar qualsevol entrebanc físic que sorgeixi de la seva passió.

El programa del curs inclou aquests punts: prevalença de lesions i factors de risc en els corredors. Calçat. Valoració clínica del corredor. Valoració de la carrera. Tractament del corredor. Treball articular. Exercici terapèutic. Treball de tècnica de carrera. I planning de tornada a la carrera.

El seminari és gratuït per als col·legiats però cal reservar plaça, a través d’aquest enllaç.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×