Èxit del curs “Abordatge conservador i amb punció seca de la síndrome de dolor miofascial” a Tortosa

Publicada el 01/06/2018

Els passats 7, 8, 21 i 22 d’abril i 12, 13, 26 i 27 de maig es va dur a terme a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa el curs teòrico-pràctic “Abordatge conservador i amb punció seca de la síndrome de dolor miofascial”, impartit per Carlos Giménez, Xavier Sala, Claudio Rovira i Miguel Ángel Martínez.

Els participants van aprendre les diferents tècniques de abordatge conservador i invasiu del dolor miofascial. Molt freqüent entre la població, aquesta síndrome és la principal causa de dolor d’origen muscular.

També s’hi van poder estudiar els diferents patrons de dolor referit, els factors d’activació i les causes de perpetuació del dolor dels diferents músculs, i tot plegat en el marc de la punció seca.

Els assistents van destacar la utilitat de poder formar-se en un camp com el dolor miofascial, cada vegada més freqüent.

Els integrants del grup d’interès de les Terres de l’Ebre s’han mostrat mot agraïts amb la participació, amb el treball dels professors i, en suma, amb la possibilitat de realitzar cursos com aquest al seu territori.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×