L’Assemblea General del CFC aprova a Girona seguir apostant per la formació i la recerca, la creació d’un fons social i un segell de qualitat

Publicada el 21/06/2018

La seu de la Secció Territorial de Girona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya va acollir la XLIII Assemblea General Ordinària del CFC, aquest dimecres 20 de juny al vespre. L’ordre del dia incloïa la presentació de la Memòria del 2017, l’aprovació del balanç econòmic del 2017, i precs i preguntes.

Va trencar el gel el secretari del Col·legi, Gabriel Liesa, encarregat de donar la benvinguda als presents i d’explicar la dinàmica que seguiria l’Assemblea. Tot seguit, va donar la paraula al degà del CFC, Manel Domingo.

Domingo va ocupar-se de presentar la Memòria d’activitats del 2017, tot detallant les accions de les seccions, comissions i grups d’interès, així com l’organigrama del Col·legi i la Junta de Govern, entre altres coses. El degà va recordar també que, com és habitual, la Memòria del 2017 es pot consultar a la web del CFC.

Finalment va arribar el torn de repassar l’estat de comptes del 2017, que ja havia estat sotmès a una auditoria externa que en va donar el vistiplau. De l’explicació se’n va ocupar el propi tresorer del Col·legi, Ramon Aiguadé, tot fent una comparativa amb el que s’havia pressupostat inicialment.

Fet el balanç, Aiguadé va exposar la proposta de la Junta de destinar 60.000 euros del romanent del 2017 (un total de 222.827,48 euros) a recerca i formació, i els 162.827,48 euros restants, a un fons per a la creació i implementació d’un segell de qualitat pels centres, la formació per a l’activitat física terapèutica, polítiques contra l’intrusisme i un fons social d’ajuda als col·legiats.

Tot seguit es va sotmetre a votació l’aprovació del balanç econòmic del 2017, aprovat per unanimitat, i la proposta de la Junta de com invertir el romanent, que també va ser aprovat per unanimitat.

Aiguadé va explicar que la Junta ha volgut insistir en “l’aposta important per a la formació i la recerca, i alhora, en la línia d’ajuda als col·legiats amb la creació d’un fons social i d’un segell de qualitat”.

Finalment Domingo va mostrar-se convençut que “aquest nostre serà el fons d’ajuts per a la formació i la recerca més important de tot l’estat” i també va aprofitar per acomiadar-se dels col·legiats, en nom de la Junta actual, donat que aquesta era l’última Assemblea General Ordinària abans de les eleccions per renovar la Junta de Govern, que tindran lloc al novembre.