La importància d’informar al Col·legi de qualsevol canvi en les dades personals i professionals

Publicada el 25/06/2018

L’article 22, referent als deures dels col·legiats dels Estatuts del CFC, posa l’accent en el fet que cal informar puntualment al Col·legi de qualsevol canvi referent a dades personals o professionals. I el motiu és molt senzill.

Només amb les dades actualitzades podran fluir sense entrebancs la informació, els ajuts, els permisos i qualsevol altre element propi de la relació entre el Col·legi i el col·legiat.

També és important tenir les dades al dia perquè el Registre de professionals sanitaris de Catalunya de la Generalitat obté la informació dels col·legis professionals, entre altres organismes oficials.

Per aquest motiu i amb aquesta comunicació, el CFC recorda que qualsevol canvi en les dades personals o professionals pot ser informat pel mateix col·legiat a través de la intranet (identificant-s’hi, com sempre, amb nom d’usuari i mot de pas).

Per a més informació, contacteu amb l'Àrea de Desenvolupament Professional i Atenció Col·legial al telèfon 93 207 50 29 o bé al correu electrònic a professional@fisioterapeutes.cat

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×