Èxit del servei de Fisioteràpia del CFC al 5é Trail Lo Bunker de Foradada (Lleida)

Publicada el 04/06/2018

El passat diumenge 3 de juny, l'Ajuntament de Foradada (Lleida) i l'Associació Esportiva Lo Bunker van organitzar el 5é Trail Lo Bunker, que va comptar amb el servei de Fisioteràpia de la Secció Territorial de Lleida del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

El 5é Trail Lo Bunker va incloure dues curses de muntanya (14km amb 700m de desnivell i 22km amb 1200m de desnivell), dues caminades de muntanya (11km i 500m de desnivell cadascuna), i una sèrie de curses infantils amb diversos circuits segons l'edat dels participants.

Un any més, la prova llarga va enllaçar Rubió, Montsonís i Foradada, i va permetre als corredors descobrir les meravelles que amaguen els seus paratges: muntanyes, búnquers, serres, castells, ermites...

La Secció Territorial de Lleida del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya hi va col·laborar oferint un servei de Fisioteràpia que va comptar amb 300 inscrits.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×