El vídeo-consell del setembre explica com transportar nens de manera saludable

Publicada el 25/09/2018

Si anem amb cotxe i transportem menors hem d’usar dispositius homologats i ancorats al vehicle perquè els nanos estiguin el més subjectes i segurs possibles en cas d’accident. Tenint sempre en compte una cosa: a cada edat li correspon un dispositiu amb unes característiques adequades i cal saber diferenciar-los.

Per això el vídeo-consell del mes de setembre de la campanya “12 mesos, 12 consells de salut”, en què participa el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, ens ajuda a discernir totes aquestes coses i algunes més, que ens seran útils a l’hora de viatjar amb els menuts.

També s’hi adverteix del fet que molts dispositius no estan pensats per romandre-hi massa temps i poden afectar la columna vertebral dels menors, així com de la importància d’ajustar els cinturons de seguretat a la talla i volum del nen.

Així mateix, cal recordar que els reposacaps han d'estar a l'altura adequada per protegir els menors en cas d'impacte i que es poden fer servir accessoris per evitar males posicions del cap en cas que el nadó quedi adormit durant el trajecte.

Són consells que també recull el vídeo, que com és habitual no passa dels dos minuts i que podeu veure a través de la pàgina web del Col·legi. Mireu-lo i compartiu-lo.

La campanya ‘12 mesos, 12 consells de salut’ és una iniciativa conjunta del Col·legi Oficial de Fisioterapeutes del País Basc, el Col·legi Oficial de Fisioterapeutes de Navarra, el Col·legi Oficial de Fisioterapeutes d’Andalusia, el Col·legi Oficial de Fisioterapeutes de València, el Col·legi Oficial de Fisioterapeutes de Galícia, el Col·legi Professional de Fisioterapeutes de la Comunitat de Madrid, el Col·legi de Fisioterapeutes de Cantàbria i el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×