Una enquesta per radiografiar les condicions laborals i la salut dels fisioterapeutes catalans: animeu-vos a contestar-la

Publicada el 28/09/2018

El CFC i la Fundació Galatea estudien la manera de millorar  les condicions laborals i la salut dels fisioterapeutes catalans i, amb aquest objectiu, han preparat una enquesta per radiografiar les condicions actuals i per poder, un cop extretes les conclusions, emprendre les mesures necessàries per contribuir al benestar del col·lectiu.

Per aquest motiu, des del CFC demanem la col·laboració de tots els col·legiats que disposin de vint minuts per poder contestar l’“Enquesta de salut, estils de vida i condicions de treball del fisioterapeutes de Catalunya”. L’enquesta és totalment anònima i confidencial.

Els resultats permetran avaluar i comparar la salut dels fisioterapeutes catalans i conèixer així els factors de risc per la salut que afecten el col·lectiu. Per la pròpia naturalesa de la feina, els professionals sanitaris (dentistes, metges, fisioterapeutes, infermers...) estan exposats a patir estrès, fatiga o síndrome de burnout, per múltiples factors, així com addiccions a molt diverses substàncies.

Les conclusions de l’enquesta formaran part de l’informe de resultats de l’estudi que, arribat el moment, es podrà consultar a la pàgina web del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

La Fundació Galatea és membre fundador de l’European Association for Physician Health (EAPH) i referent europeu en el desenvolupament de programes d’atenció integral als professionals sanitaris malalts. Col·labora amb el CFC a través del Programa AFÍ que atén els fisioterapeutes que pateixen estrès professional, addiccions, trastorns de salut mental o depressió.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×