El proper 15 de juny, La Seu d’Urgell acull la XLV Assemblea General en el marc de la I Jornada Transpirinenca de la Secció Territorial de l’Alt Pirineu i Aran

Publicada el 27/05/2019

El proper dissabte 15 de juny, en el marc de la I Jornada Transpirinenca, tindrà lloc, a les 19.00 h en primera convocatòria i a les 19.30 h en segona, la XLV Assemblea General Ordinària del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, donant continuïtat a aquesta activitat entre acadèmica i lúdica.

L’ordre del dia d’aquesta XLV Assemblea General Ordinària serà la presentació de la Memòria d’activitats del 2018; l’aprovació, si s’escau, de l’estat de comptes del 2018; la presentació i aprovació de les propostes de destinació del romanent del 2018, i el moment per a precs i preguntes.

Una vegada més, la Junta de Govern del CFC posa èmfasi en que l’Assemblea és l’òrgan sobirà del Col·legi, el punt principal de trobada, participació i reflexió dels col·legiats i les col·legiades, i destaca per tant la importància de participar-hi.

Així mateix, fidels a la intenció de descentralitzar la celebració de les assemblees generals del Col·legi, aquesta vegada serà la ciutat de La Seu d’Urgell la que acollirà l’acte. Concretament al Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu de l’avinguda Pau Claris, 16 (25700).

Per tal de fer més àgil el desenvolupament de l’acte, així com perquè pugueu disposar-ne amb el temps necessari, teniu a la vostra disposició, a la pàgina web del Col·legi, la documentació que s’hi presentarà.

No perdeu l’oportunitat i veniu, a La Seu d’Urgell, el 15-J: el Col·legi som tots i totes, i l’Assemblea és el lloc i el moment de dir-hi la vostra.