El 12 de desembre, no us perdeu el Congrés Internacional de Fisioteràpia en la pandèmia de la COVID-19

Publicada el 18/11/2020

Guardeu-vos la data i recordeu el hashtag #CFCCOVID perquè el proper dissabte 12 de desembre tindrà lloc el Congrés Internacional de Fisioteràpia en la pandèmia de la COVID-19, organitzat pel Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, amb el lema “Tractament del pacient en fase aguda, subaguda i telerehabilitació”, i amb un cartell internacional interessantíssim, perquè, en aquest sentit, la fisioteràpia, a nivell mundial, ha estat clau en aquesta pandèmia. Hem estat i seguim estant en primera línia, abordant la fase aguda i subaguda de la malaltia, facilitant la recuperació, disminuint les seves conseqüències així com l'estada hospitalària.

Aquest congrés serà gratuït, tot i això hi haurà la possibilitat, si així ho desitgeu, de fer una aportació voluntària que anirà destinada íntegrament a La Marató de TV3, dedicada, aquest 2020 i com no podia ser d’una altra manera, a la COVID-19. Per la seva banda, el CFC també donarà 5 euros per cada inscripció que es faci; aquests diners també aniran destinats La Marató de TV3. Podeu consultar el programa del congrés així com fer les inscripcions aquí.

Com és habitual i obligatori aquests darrers mesos, el congrés serà online i es podrà seguir en línia a través d’un enllaç que el Col·legi facilitarà a les persones inscrites.

Us hi esperem a totes i tots!