L’Assemblea General del Consejo General de Colegios de Fisioterapeutas (CGCF) analitza i acorda diferents aspectes relacionats amb la professió

Publicada el 30/07/2020

El passat dissabte 25 de juliol, va tenir lloc a Santander l’Assemblea General Ordinària del Consejo General de Colegios de Fisioterapeutas (CGCF) amb la presència dels consellers i membres de la Junta de Govern del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC), Ramon Aiguadé, Daniel Jiménez, Yolanda Sánchez, Luis Ignacio Soto i Dani Freixes, rellevant la presència de la vicesecretària Cinta Mestre.

Des de primera hora del matí l’assemblea va analitzar diferents aspectes relacionats amb la professió i es van presentar projectes dels que van resultar interessants acords per al col·lectiu.

Un dels acords, i segurament dels més rellevants és la signatura del conveni de col·laboració amb la Federación Nacional de Trabajadores Autónomos (ATA) amb el que més de 35.000 fisioterapeutes, passen a formar part dels treballadors autònoms representats per ATA. Aquest acord implica, entre altres coses, més visibilitat del col·lectiu de fisioterapeutes i suport a l’hora de traslladar les nostres reivindicacions davant les Administracions públiques, donat que ATA és interlocutor natural del Govern.

Resultat del debat a l’assemblea en relació la divulgació de la nostra professió als mitjans de comunicació, es va decidir impulsar aquest aspecte reforçant la nostra presència i aparició en diferents mitjans incloent la producció d’un anunci per televisió conjunt de tots els col·legis que formen el CGCF.

Un altre acord important resultant de l’assemblea, és l’acompliment de la segona edició del Programa d’Exercici Terapèutic del Consejo, que igual que l’edició anterior, es realitzarà conjuntament amb el CFC i que tindrà la part pràctica de la formació, comuna entre les dues entitats.

Continuem lluitant per la fisioteràpia, per la nostra professió i per tots els companys i companyes que desenvolupen dia a dia, i en aquests difícils moments, la seva tasca professional. Continuem fent passes de manera conjunta.