Reserveu-vos el 26N: 10a Jornada de Fisioteràpia Neuromusculoesquelètica i Nit de la Fisioteràpia

Publicada el 22/10/2021

L’última gran Jornada organitzada pel Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) aquest 2021 serà la X Jornada de Fisioteràpia Neuromusculoesquelètica, que tindrà lloc el divendres 26 de novembre a Barcelona i s’articularà en un torn de matí amb ponències i un de tarda amb un doble torn de masterclass. Heu reservat la data? Doncs no trigueu perquè valdrà la pena!

El programa de la Jornada comptarà amb ponents de la talla de Cristina Adillón, que ens explicarà com planificar els continguts en una programació d’exercici físic terapèutic; Begoña Capilla, que ens parlarà del dolor a la planta del peu; Rafel Donat, que descriurà el pronòstic i les categories d’hipòtesi en fisioteràpia; Isabel López, que posarà sobre la taula els nous abordatges i línies de tractament del postquirúrgic immediat en reparacions del manegot dels rotatoris; Anna Montmany, que reflexionarà sobre la reeducació funcional de les disfuncions orofacials, i Eva Sierra, que ens parlarà sobre l’actualització en neuropaties diabètiques.

La Jornada que el CFC dedica, un any més, a la NME, tindrà lloc a l’hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona, situat al passeig del Taulat, 262-264, i es podrà seguir a les xarxes socials amb l’etiqueta #NMECFC. Les inscripcions per a la Jornada s’obriran el dimarts dia 26 d’octubre.

A la tarda hi haurà quatre masterclass amb un format pràctic d’una hora i mitja de durada, que els ponents (Cristina Adillón, Rafel Donat, Begoña Capilla i Isabel Lopez) repetiran perquè tots els assistents puguin assistir a les dues masterclass que desitgin.

El mateix dia, al vespre, celebrarem la Nit de la Fisioteràpia, moment en què aprofitarem per homenatjar les col·legiades i els col·legiats jubilats i doctorats, i per reconèixer públicament els millors expedients acadèmics 2020-2021. Com és habitual també entregarem el Premi June Nystrom, que aquest any recau en Mercè Sitjà i Joan Prat de los Mozos, i el del Fisioterapeuta de l’Any que, enguany –i com ja va passar a la Nit de la Fisioteràpia 2020- no premiarà una persona en concret sinó el col·lectiu dels fisioterapeutes docents de les universitats catalanes, que durant la pandèmia han hagut de fer un esforç d’adaptació i diversificació en les seves metodologies docents i de transmissió del coneixement per continuar la seva tasca formativa.