El Col·legi signa un conveni amb CIM Project per promoure l’activitat esportiva inclusiva en l’àmbit de la muntanya i la natura

Publicada el 27/05/2021

El 18 de maig, el Col·legi i l’Associació esportiva projecte inclusiu CIM (CIM Project) van signar un conveni marc de col·laboració. El degà del CFC, Ramon Aiguadé, i el secretari de la Junta directiva de CIM Project, Juan Vicente López Díaz, van rubricar un acord, l'objectiu del qual és promoure accions destinades a millorar la salut de la població i, concretament la discapacitat, dolor i envelliment, així com aquelles destinades a millorar les condicions de l'exercici professional dels fisioterapeutes que empren l’esport de muntanya com a eina terapèutica.

El desenvolupament de les actuacions previstes entre ambdues entitats es durà a terme a través de convenis específics, que seran regulats i controlats per una comissió mixta integrada per dos representants de cada entitat.

CIM Project té com a objectius, entre d'altres: la promoció de l’activitat esportiva inclusiva en l’àmbit de la muntanya i la natura, la investigació de la influència de l’esport de muntanya en la salut de les persones amb discapacitat, dolor crònic o envelliment. CIM Project realitza activitats amb el nostre Grup de Treball a la Natura (FISIOGAN) i compta amb el suport d’entitats com l’ONCE o la FEEC.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×