Projecte de voluntariat a l'Índia amb la Fundación Vicente Ferrer

Publicada el 31/05/2023

Tal i com  es va aprovar a l’assemblea, el CGCFE col·labora amb la Fundación Vicente Ferrer en un programa a través del qual fisioterapeutes espanyols poden realitzar un voluntariat a l’hospital Bathalapalli a Anantapur, dins de l’estat d’Andhra Pradesh, a l’Índia.

Si t’interessa la proposta, cal que tinguis en compte la següent informació:

  • Està previst que l’estada, en la qual hi podran confluir fins a dos fisioterapeutes, sigui d’entre un mes i mig i dos mesos.
  • El període previst per realitzar les estades anirà des de juliol de 2023 a març de 2024.
  • Cal tenir un nivell d’anglès mig/alt.
  • Cal tenir coneixement de fisioteràpia neurològica (tant en nens com en adults), en uroginecologia, traumatologia i patologies cardiorespiratòries.
  • El viatge fins a l’Índia i el visat va a càrrec del CGCFE. La Fundación Vicente Ferrer s’encarregarà del manteniment i dels trasllats dins del país. El fisioterapeuta haurà de fer front a les altres despeses, com, per exemple, els trasllats entre l’aeroport i el domicili.

Si estàs interessat/ada a participar-hi envia una correu a proyectovferrer@consejo-fisioterapia.org i posa com a assumpte el teu nom i els dos cognoms. Al cos del correu hi hauràs d’escriure les teves dades de contacte, un breu currículum, així com les dates en què t’interessaria fer l’estada.