Interposem recursos d’alçada per defensar la nostra professió a la sanitat pública

Publicada el 11/10/2024

Diverses persones col·legiades ens han fet saber que en algunes oposicions convocades pel Departament de Salut en què se sol·liciten titulats superiors (salut pública) no hi poden optar fisioterapeutes però, per contra, sí altres professionals sanitaris. Davant aquesta situació, que considerem un greuge per a la professió, us informem que de moment ja hem interposat 12 recursos d’alçada davant de la Subdirecció General d’Ordenació i Desenvolupament Professional per pal·liar aquesta situació.

En concret sol·licitem que es “revoqui i modifiqui parcialment la convocatòria i també s’incloguin com a admissibles les persones en possessió de la titulació universitària oficial de grau o diplomatura en fisioteràpia”.

També hem detectat aquesta situació en càrrecs de gestió, motiu pel qual convidem les persones col·legiades que siguin coneixedores d’aquests tipus de fets a què ens ho facin saber per tal de prendre les mesures oportunes. Ho podeu fer a través del correu electrònic professional@fisioterapeutes.cat

Per tal de revertir aquesta situació, us comuniquem que hem iniciat els contactes necessaris amb l’Administració per fer-los saber el nostre posicionament.

Companys i companyes, el Col·legi serà sempre un ferm defensor dels interessos de la professió i, fidels al nostre compromís, un cop més hem posat en marxa els mecanismes necessaris per lluitar contra el que considerem un greuge enfront d’altres professions sanitàries.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×