Celebrem la 4a edició del Meet&Science centrada en el mareig cervicogènic

Publicada el 04/10/2024

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya celebra la 4a edició del Meet&Science el proper 23 d’octubre a La Cuina de la Boqueria. Aquesta activitat, que està bonificada al 100%,  ha estat organitzada per les comissions de Fisioteràpia Neuromusculoesquelètica i de Fisioteràpia Vestibular del CFC.

Els Meet&Science són trobades científiques informals i en forma de debat que tenen com a objecte d’interès diferents aspectes de la fisioteràpia i la ciència com a nexe d’unió. Les trobades pretenen connectar fisioterapeutes i estudiants amb professionals sanitaris de referència, des de clínics fins a investigadors i científics de diferents àmbits d’actuació de la fisioteràpia.

En aquesta quarta edició, que celebrarem en format presencial i inclourà una consumició amb un refrigeri, el tema de debat serà el mareig cervicogènic, que es defineix com una “sensació no específica amb alteració de l’orientació en l’espai i desequilibri originat per l’activitat anormal de les aferències cervicals”; encara que les seves bases no són clares, se li atribueixen diferents hipòtesis. Actualment, no existeix un “gold standard” per al seu diagnòstic, que es realitza per exclusió.

Per a més informació i inscripcions, clica aquí

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×