#NoTeLaJuguis. El fisioterapeuta, referent de l’exercici terapèutic

Publicada el 04/10/2024

Amb  l’objectiu de defensar que el fisioterapeuta és el referent de l’exercici terapèutic i del moviment del cos humà, hem posat en marxa la campanya “Que no juguin amb tu”. Volem explicar que l’exercici terapèutic és un àmbit exclusiu dels fisioterapeutes. La ciutadania ho ha de saber i ho ha de poder exigir. Per aquest motiu, hem portat la campanya al carrer i ho hem fet sobre rodes! Des de ja fa uns dies -i fins a la celebració de l’FTP24- 5 autobusos recorreran els carrers de Barcelona per recordar a la societat que, en malaltia o lesió, el fisioterapeuta ha de ser el referent de l’exercici terapèutic. Perquè acudir a un fisioterapeuta en el moment que sigui necessari pot suposar la prevenció de problemes de salut i una millora significativa de la nostra qualitat de vida.

Però tu també hi pots col·laborar! Si veus un autobús envinilat amb la nostra campanya (línies 7, 63, 22, V13 i D40), fes-te una selfie o fes-li una foto i comparteix-la amb nosaltres a través d’Instagram fent servir el hashtag #NoTeLaJuguis i no oblidis citar @colficat. Entre les fotos rebudes sortejarem 2 entrades per al DIFT2024 que celebrarem a Barcelona el 26 d’octubre, on podràs veure en Peyu amb el seu espectacle “La Niña Bonita”. Volem envair les xarxes amb les vostres imatges!

Amb aquesta campanya -que tindrà la seva versió radiofònica a partir del 14 d’octubre a RAC1- volem posar en valor la tasca de les i els fisioterapeutes col·legiats catalans i explicar que, en la recuperació de les lesions, el fisioterapeuta és l'únic professional sanitari autoritzat per establir i dirigir la pauta d'exercicis.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×