Assemblea Extraordinària el 6 de novembre per sotmetre a votació uns nous estatuts col·legials

Publicada el 09/10/2024

La Junta de Govern del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya convoca tots els col·legiats i col·legiades a l’Assemblea Extraordinària que tindrà lloc el proper dimecres 6 de novembre, a les 18.30 h en primera convocatòria i a les 19.00 h en segona, i que inclourà dos únics punts: l’aprovació, si s’escau, de la proposta dels nous estatuts col·legials i precs i preguntes.

Segons el propi degà, “tal com és preceptiu, la proposta inicial va ser sotmesa a exposició pública i va rebre al·legacions per part de dues persones col·legiades. Després de la seva anàlisi i valoració, la Junta de Govern proposa uns nous estatuts que haurien de permetre afrontar amb garanties els reptes de present i futur del nostre Col·legi”. Després del debat i aclariments oportuns se sotmetrà a votació de l'assemblea el text en bloc de la nova proposta d'estatuts.

Per assistir a l’Assemblea Extraordinària, que serà presencial, caldrà que us hi inscriviu prèviament abans del 5 de novembre a les 12.00 h (migdia) a través d’aquest enllaç

Convençuts que com més participants hi assisteixin, més representativitat del sentir del col·lectiu tindran aquests nous estatuts.

En acabar l’assemblea, oferirem un pica-pica als assistents i realitzarem un sorteig on totes les col·legiades i col·legiats que hagueu vingut a l’assemblea optareu a l’obsequi de cinc xecs regal de 100 euros cadascun, que podreu destinar a material o formació en fisioteràpia.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×