Obrim els tallers de l’FTP24. No et quedis sense plaça!

Publicada el 14/06/2024

Estigueu ben atents perquè el proper dimarts dia 18 de juny a les 11.00 hores s’obriran les inscripcions als tallers de l’FTP24. L’assistència a cada taller té un preu de 5 euros, que es destinaran íntegrament a projectes solidaris del Col·legi. Aquest pagament simbòlic i solidari pretén evitar les aglomeracions als tallers i garantir, així, la vostra plaça.

Us recordem que oferim un total de 24 tallers repartits entre els dos dies que durarà l’FTP, que comprenen diversos àmbits d’actuació de la fisioteràpia i que estan oferts per grans professionals nacionals i internacionals, no us els podeu perdre! L’aforament és limitat, motiu pel qual quan abans us hi inscriviu més fàcil serà assegurar-vos la vostra plaça.

Si heu fet la inscripció al programa general de l’FTP24 abans del dimarts 18 de juny a les 11.00 h,  cal que feu la inscripció als tallers a través d’aquest enllaç https://www.ftp24.cat/ca/i. En cas contrari, cliqueu aquí per inscriure-us tant al programa general com als tallers als què vulgueu assistir.

Us recordem que és imprescindible haver fet la inscripció al programa general del Congrés per poder-se inscriure als tallers, i que en podeu triar tants com desitgeu.

Us hi esperem!!!! Serà una molt bona ocasió per compartir experiències i coneixement durant dos dies seguits amb col·legues de professió catalans i d’altres comunitats i països, fer pinya i establir vincles.