El Col·legi organitza el II Congrés de Gestors en Fisioteràpia

Publicada el 12/07/2024

Els dies 27 i 28 de setembre, la sala d’actes de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau acollirà el II Congrés de Gestors en Fisioteràpia, organitzat pel Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Ens fa molta il·lusió realitzar aquesta segona edició, que ens ha de permetre visualitzar la feina de les persones gestores en l'àmbit de la fisioteràpia, així com el compromís del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya per seguir reivindicant l'accés de fisioterapeutes als llocs de gestió, de manera que puguem exercir la nostra professió amb més garanties i, en definitiva, per poder oferir una millor atenció a les persones.

Comptarem amb ponents d’arreu de l’estat espanyol els quals desenvolupen la seva tasca en un ampli espectre d'àmbits de gestió: públic, privat, mútues, universitats... estem segurs que serà motivador i inspirador per a tots vosaltres.

La inscripció té un import de 30 euros per als col·legiats catalans i estudiants, 50 euros per als col·legiats de fora de Catalunya i 100 euros per a la resta d’assistents.

 

També hi pots participar presentant comunicacions orals

Els treballs de recerca, ja siguin estudis clínics, revisions bibliogràfiques o presentació de casos clínics, hauran de ser originals i es podran presentar en una exposició oral de 10 minuts. A les comunicacions acceptades se’ls assignarà l’horari i espai de presentació; després de la presentació s’obrirà un torn de preguntes per als assistents.

En cas que estiguis interessat/ada a participar-hi, aquí trobaràs el formulari per a la presentació de resums així com les bases completes de participació.

Els resums s’hauran d’enviar per correu electrònic a recerca@fisioterapeutes.cat

Pots enviar la teva proposta a partir del 22 de juliol fins el 8 de setembre de 2024. La resolució de l’acceptació serà comunicada el 18 de setembre de 2024.

Per a més informació i inscripcions cliqueu aquí

No us el podeu perdre!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×