Catalunya s’omple de fisioteràpia amb la festa del DIFT

Publicada el 27/09/2024

Un any més, el Col∙legi de Fisioterapeutes de Catalunya celebrarà el Dia de la Fisioteràpia (DIFT) amb una sèrie d’activitats que aniran més enllà del 8 de setembre, dia en què es commemora internacionalment la creació de la World Physical Therapy, l’any 1951.

La tardor serà l’escenari de les activitats del DiFT arreu del territori que, de moment, arrenquen a Girona el 5 d’octubre i li seguirà la Seu d’Urgell (16 d’octubre) i Tortosa (9 de novembre). Enguany les activitats programades a dia d’avui se centraran a fer xerrades i tallers relacionats amb el tema de La Marató 2024: les malalties respiratòries, un àmbit en el qual la fisioteràpia hi té molt a dir atès que és l’encarregada de millorar la funció respiratòria mitjançant el tractament, la prevenció i la cura d’aquelles patologies o seqüeles vinculades amb l’aparell respiratori. Tota la recaptació recollida amb les activitats del DiFT anirà destinada a La Marató.

 

ACTIVITATS DIFT

 

  • GIRONA (Secció Territorial de Girona)

Els mocs, a ratlla!
Taller de fisioteràpia respiratòria familiar

Data: 5/10/2024

Lloc: Seu de la Secció Territorial de Girona (C/Albereda, 3-5. Edifici del Fòrum Sanitari de Girona)

Horari: de 10.00 h a 12.00 h

Preu: 5 €

Més informació i inscripcions aquí

 

  • LA SEU D’URGELL (Secció Territorial de l’Alt Pirineu i l’Aran)

Em costa respirar? Em canso ràpidament?
Conferència sobre la Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica 

Data: 16/10/2024

Lloc: Sala de Rehabilitació de la Fundació Sant Hospital (Passeig de Joan Brudieu, 8, La Seu d’Urgell)

Horari: de 18.00 h  a 19.00 h

Preu: 3 €

Més informació i inscripcions aquí

 

  • TORTOSA (Secció Territorial de les Terres de l’Ebre)

Conferència d’higiene nasal en els nens i nenes 

Data: 9/11/2024

Lloc: Hotel SB Corona (Pl. Corona d’Aragó, 5, Tortosa)

Horari: de 10.00 h a 12.00 h

Preu: 6 €

Més informació i inscripcions aquí

 

I recordeu que el dissabte 26 d’octubre a les 20.00 h a Casa Rius (carrer d’Enric Granados, 97 de Barcelona), ens reunirem per veure l’espectacle “La niña bonita”, interpretat per en Peyu. Les entrades ja estan a la venda a través d’aquest enllaç i tenen un preu únic de 15 euros.

No cal dir que, com és habitual, tota la recaptació recollida amb la venda d’entrades –així com de les activitats que organitzen les seccions arreu del territori- anirà destinada íntegrament a La Marató de 3cat. Si no podeu assistir presencialment a l’espectacle “La niña bonita” però voleu col·laborar igualment amb La Marató, us informem que hi ha una fila 0 a la vostra disposició per poder fer el vostre donatiu.

El Col·legi ja està treballant per fer que aquesta festa sigui gran. Depèn de tots nosaltres demostrar a tothom que som un col·lectiu unit i, per això, us demanem que us feu vostra aquesta festa i vingueu a gaudir-la amb nosaltres. Quants més siguem, més gran es farà la fisioteràpia!