La Junta es reuneix amb els col·legiats de les Terres de l'Ebre i organitza una sortida en caiac

Publicada el 04/09/2024

El proper dissabte 21 de setembre, la Junta del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya organitza una trobada amb els col·legiats i col·legiades de les Terres de l'Ebre i us convida a participar de l'activitat que ha preparat la secció territorial de la zona. En concret es tracta d’una ruta guiada en caiac per l'illa de Gràcia.

A les 12.00 h, la Junta de Govern del CFC es trobarà a l’hotel Corona de Tortosa amb tots els col·legiats i col·legiades de la zona que ho desitgin per parlar de les seves impressions i projectes de futur, en tant que una de les prioritats de la Junta de Govern és aquesta: escoltar i actuar d’acord a les necessitats del col·lectiu. En acabar l’acte hi haurà un pica-pica per a tots els assistents.

Per a l'activitat posterior, la sortida en caiac, el punt de trobada serà a les 16.30 h a l'embarcador de Sant Jaume d’Enveja. Tot seguit ens desplaçarem a l'inici de la ruta, el poble de Balada, situat davant l’illa de Gràcia. Durant el trajecte gaudirem navegant de la flora i fauna que hi conviu. Aquest espai d'impressionant bellesa natural ens transporta a el cor del Parc Natural del Delta de l'Ebre, declarat recentment reserva de la biosfera.

La ruta és apta per a totes les edats i finalitza a l’embarcador de Sant Jaume d’Enveja.

Aquesta activitat té un cost de 22 euros i el CFC en bonificarà el 50 %, motiu pel qual el preu final que hauran de pagar totes les persones assistents serà d’11 euros. El lloguer inclou pala, armilla salvavides, assegurança de responsabilitat civil i assistència en ruta, així com l'assessorament expert del personal d’Experience Catalunya.

Més informació i inscripcions aquí