8 de setembre, Dia Mundial de la Fisioteràpia, enguany centrat en la lumbàlgia

Publicada el 06/09/2024

El 8 de setembre és una data que com a fisioterapeuta segur que recordes, és el dia en què se celebra el Dia Mundial de la Fisioteràpia, una oportunitat per a tot el col·lectiu de crear consciència sobre la contribució crucial que fa la fisioteràpia per mantenir el bon estat de salut de les persones des de cada un dels àmbits d’actuació, afavorint la seva mobilitat i la seva independència.

L’enfocament de la World Physiotherapy per al Dia Mundial de la Fisioteràpia d’aquest any és la lumbàlgia i el paper dels fisioterapeutes en el seu maneig i prevenció.

Per quart any consecutiu, els materials que la World Physiotherapy ha preparat per commemorar el nostre dia i compartir la campanya a cada territori, estan disponibles també en llengua catalana. Una iniciativa promoguda i liderada pel Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, qui ha realitzat les traduccions dels textos al català, gràcies a les sinergies entre el CFC i l'AEF (Asociación Española de Fisioterapeutas).

Podeu consultar, descarregar i imprimir aquest material per a les vostres consultes de fisioteràpia i compartir amb el vostre entorn professional i personal si ho desitgeu.

Descarrega el material divulgatiu aquí

Si promocioneu i compartiu aquest material a les vostres xarxes socials, recordeu utilitzar el hashtag #WorldPTDay i etiquetar a @colficat i @aefisio_