Tipo de actividad: Curso

Organiza: TecnoCampus-Centres adscrits a la Universitat Pompeu Fabra

Lugar: TecnoCampus

Precio: 2.598,00€

Dirigido a: Fisioterapeutes i titulats d’estudis relacionats amb l’activitat física, l’esport, la salut i la readaptació fisicoesportiva

Programa: https://www.tecnocampus.cat/diploma-especialitzacio/diploma-despecialitzacio-en-readaptacio-fisicoesportiva

Mas información: Desenvolupa programes de readaptació i prevenció de lesions en funció de les necessitats de les persones.

L’objectiu principal és oferir les eines acadèmiques necessàries, perquè els professionals de sector adquireixin les competències professionals adequades per ser capaç d'utilitzar mitjans i mètodes de readaptació funcional a l'esforç físic i esportiu, en cas que els practicants o esportistes haguessin patit una lesió i / o malaltia.

Aquest diploma d’especialització va adreçat a:

- Titulats universitaris d’estudis relacionats amb l’activitat física, l’esport, la salut i la readaptació fisicoesportiva.

- Graduats, llicenciats i diplomats.

Pla d’Estudis

- Mòdul I. Avaluació Funcional del Fitness cardiorespiratori i muscular (4 ECTS)

- Mòdul II. Prevenció i readaptació a l'Activitat Física i Esportiva (12 ECTS)

- Mòdul III. Pràctiques externes (8 ECTS)

- Mòdul IV. L'Activitat Física i Esportiva en les Poblacions Especials (6 ECTS)

Titulació:

- Diploma d'Especialització expedit per la Universitat Pompeu Fabra

Per què estudiar aquest Diploma d'Especialització al TecnoCampus?

1. Títol universitari de la UPF. Segell de qualitat de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), la primera universitat de l’Estat en el rànquing U-Multirank.

2. Orientació professional i rigor acadèmic. S'obtenen coneixements acadèmics i científics per a la readaptació físicoesportiva.

3. Professorat expert. Equip de professorat format per experts en l'àrea de la readaptació físicoesportiva: doctors acadèmics en l'àmbit de CAFE, biologia, medicina, fisioteràpia, nutrició i psicologia.

4. Equipaments de primer nivell. Per a la docència comptem amb el Laboratori de Valoració d'Activitat Física. Rendiment i Salut (LARS), el Laboratori d'Innovació Tecnològica i Avaluació Funcional (LABIT), la sala polivalent, gimnasos de fisioteràpia i material tecnològic d'última generació.

5. Pràctiques externes. L'estudiant realitzarà une pràctiques externes en clubs i centres esportius de referència valorades en 8 ECTS.

Per a més informació: www.tecnocampus.cat/readaptacio-fisicoesportiva