Tipo de actividad: Máster

Organiza: UManresa

Lugar: UManresa

Mas información: La fisioteràpia juga un paper fonamental en el tractament de les cefalees primàries, secundàries, en el dolor orofacial (DOF), els trastorns temporomandibulars (TTM) i en els síndromes vestibulars (SV). Totes aquestes entitats clíniques requereixen sovint d’un abordatge multidisciplinar dins una unitat especialitzada per aquests pacients i que actualment estan en augment al territori espanyol i català.

El Postgrau en Fisioteràpia en Cefalees, Trastorns Temporomandibulars i Síndromes Vestibulars respon tant a la demanda creixent de pacients amb migranya, cefalees de tipus tensional, cefalees secundàries a columna cervical o trastorns temporomandibulars, disfuncions de l’articulació temporo-mandibular, dolor orofacial neuropàtic, acúfens, bruxisme, mareig, inestabilitat i vertigen, com a la incorporació de fisioterapeutes especialitzats en aquests àmbit per tal de millorar el procés assistencial d’aquests pacients.

L’objectiu del programa és capacitar al fisioterapeuta per a l’abordatge de les diferents patologies i síndromes per tal d’integrar-se a les unitats especialitzades de tractament d’aquestes patologies o bé de col·laborar amb professionals especialistes d’aquest àmbit.

El postgrau integra diferents metodologies actives d’aprenentatge, aprofitant els recursos i possibilitats per a que l’estudiant pugui gaudir d’un aprenentatge ampli a la vegada que profund sobre la temàtica.

Pels seus continguts, pel quadre docent, per les sortides professionals i per la seva metodologia d’aprenentatge aquest és un postgrau únic al territori.

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×