Signat un conveni d'investigació que beca un estudi sobre la relació entre la diabetis i l'activitat física

Publicada el 04/10/2011

El passat 20 de setembre va tenir lloc a la seu col·legial la signatura del Conveni d'Investigació pel qual s'atorga a la Sra. Vanesa Rodríguez Sales una beca pel projecte Estilos de vida y prevención de la diabetes tipo 2. Análisis de la relación entre la práctica de actividad física, la obesidad y la incidencia de diabetes en una cohorte.

El projecte s'iniciarà seguint estrictament la memòria i cronograma presentats i estarà supervisat pel personal del Col·legi fins a la seva publicació. El Col·legi realitzarà un seguiment del projecte de recerca a través d'informes semestrals que elaborarà la investigadora i, prèvia comunicació amb la responsable de l'estudi, podrà donar publicitat als informes finals del projecte o divulgar-ne els seus resultats.

La investigadora principal del projecte, Sra. Vanesa Rodríguez, va voler agrair al Col·legi el finançament de l'estudi, que ha de sevir per impulsar el progrés científic de la Fisioteràpia mitjançant el foment de la recerca.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×