La Secció Territorial de Girona organitza una conferència per explicar els requisits necessaris per obrir un centre de Fisioteràpia

Publicada el 08/11/2012

El dimecres 10 d'octubre, el Sr. Jordi Fabrelles, vicedegà del Col·legi d'Enginyers Tècnics de Girona, va presentar la conferència "Requisits a tenir en compte a l'hora de obrir un centre de Fisioteràpia". Va explicar què cal tenir en compte a l'hora de triar el local, permisos i certificats que ens poden demanar, normatives i requisits tècnics que ha de complir el centre com ara les mides dels espais, de les portes, espais mínims, mesures d'emergència, etc. El Sr. Fabrelles va especificar que sempre cal analitzar individualment cada projecte.

Aquesta conferència va donar el tret de sortida al conveni signat entre els dos col·legis, que ens permetrà mantenir una relació de col·laboració tant a nivell institucional com a nivell individual per a cada col·legiat, que tindrà la possibilitat de dirigir-se al CETIG, identificant-se com a col·legiat del CFC, perquè l'ajudin a resoldre aquelles consultes que pugui necessitar.

Alba Resplandis Segovia
Secció Territorial de Girona