El CGCF homenatja els seus exconsellers, entre els quals 7 antics representants del CFC

Publicada el 10/12/2012

Com a part dels actes per celebrar el 10è aniversari de la constitució del Consejo General de Colegios de Fisioterapeutas (CGCF), aquesta institució va voler fer un homenatge als seus exconsellers, als quals se'ls va fer entrega d'una placa honorífica. La trobada va estar presidida pel director general d'Ordenació Professional del Ministerio de Sanidad, Sr. José Javier Castrodeza.

Com a representants de la Fisioteràpia catalana i en tant que exconsellers del CGCF, van rebre la distinció el Sr. Francesc Escarmís i el Sr. Daniel Jiménez, exdegans del CFC; el Sr. Ricard Corgos, exsecretari del CFC; el Sr. Joaquim Aranda, extresorer del CFC, i el Sr. Santos Sastre i les senyores Belen Mas i Mercè Ventura, exvocals de la nostra institució.

Sr. Joaquim Aranda Sr. Santos Sastre

Des del CFC volem agrair al CGCF la distinció que s'ha fet a tan il·lustres representants de la Fisioteràpia catalana per la seva feina en pro de la nostra professió arreu de l'estat.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×