Vols publicar al diari El 9 Esportiu? Tens una fotografia relacionada amb la Fisioteràpia que vols compartir? Vols que els teus companys et coneguin?

Publicada el 15/10/2013

D'acord amb el conveni de col·laboració signat el passat mes de maig entre el CFC i el diari El 9 Esportiu, cada dimarts, el Col·legi publica una columna en aquest diari per fer difusió de la Fisioteràpia.

Des del CFC, ens agradaria fer extensible a tots els fisioterapeutes aquesta oportunitat de publicar en un diari i de tenir més visibilitat. Així doncs, tot aquell col·legiat que ho desitgi, ens pot enviar a comunicacio@fisioterapeutes.cat un escrit d'aproximadament 1.950 caràcters relacionat amb qualsevol àmbit de la Fisioteràpia que, prèvia revisió, serà publicat al diari i signat amb el nom i el número de col·legiat del seu autor o autora.

D'altra banda us recordem que també podeu col·laborar amb el CFC mitjançant el Banc d'Imatges, una iniciativa que pretén afavorir la presentació, dins del col·lectiu professional, de tots aquells companys i companyes que vulguin col·laborar amb el CFC cedint-nos les seves imatges relacionades amb la Fisioteràpia per fer-ne ús al web del CFC, al Noticiari, a El Dit, etc. Les imatges seleccionades apareixeran sempre amb la informació de l'autor o autora i el seu número de col·legiat o col·legiada.

I encara tens més oportunitats de col·laborar amb el Col·legi! A cada número d'El Dit dediquem una espai a tots i totes les fisioterapeutes que, amb la seva tasca diària i la seva dedicació permanent, promouen la nostra professió, la Fisioteràpia. Volem saber què feu, on treballeu... volem conèixer, a més curta distància, les persones que fan Fisioteràpia arreu de Catalunya. Si vols que els teus companys et coneguin, pots enviar la teva experiència en 120 paraules i en format Word, i una fotografia actual a comunicacio@fisioterapeutes.cat

Col·labora amb el CFC! Tots hi sortirem guanyant.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×