El CFC celebra la 4a reunió del Consell Social

Publicada el 17/10/2013

El passat 15 d'octubre, la seu col·legial va acollir la quarta reunió del Consell Social del CFC, que va comptar amb la presència dels anteriors degans, Sr. Antoni Narbona, Sr. Pere Narbona, Sr. Daniel Jiménez i Sr. Francesc Escarmís, i dels col·legiats honorífics, Sr. Ramon Figueras i Sr. Jordi Artigas. Per part del CFC hi van assistir el degà, Sr. Manel Domingo; el secretari, Sr. Gabriel Liesa, i el tresorer, Sr. Ramon Aiguadé.

Va ser una reunió molt profitosa, que va començar amb la visualització del vídeo-resum del DiFT. Tot seguit va prendre la paraula el degà del CFC, que va repassar diferents aspectes de l'actualitat de la nostra professió i del Col·legi, entre els quals van destacar l'Avantprojecte de la Llei de serveis professionals, la llei catalana de col·legis professionals, la relació amb el CGCF, així com amb el Departament de Salut davant la possible col·laboració amb ells.

4a reunió Consell Social 4a reunió Consell Social

Un cop finalitzada la reunió es va procedir a fer el trencament de la guardiola solidària del DiFT. Els diners recaptats aniran destinats íntegrament a La Marató de TV3, dedicada, aquest any, a les malalties neurodegeneratives.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×