El Sopar Anual del CFC clou la IV Jornada de Fisioteràpia NME

Publicada el 22/10/2013

Com a cloenda de la IV Jornada de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica, el passat 18 d'octubre es va celebrar també el Sopar Anual del Col·legi, que va servir per gaudir de la companyia de companys i companyes de professió, i homenatjar i premiar alguns del nostres col·legues fisioterapeutes.

L'acte es va iniciar a les 21.00 h amb el parlament del degà, Sr. Manel Domingo, que va donar les gràcies als presents per la seva assistència. A nivell institucional vam comptar amb la presència de la Dra. Roser Vallès, directora general d'Ordenació i Recerca en Salut del Departament de Salut; Sra. Carme Canela, directora de Serveis Territorials de Benestar Social i Família de la demarcació de Barcelona; Sr. Miguel Villafaina, president del CGCF i president del Colegio de Fisioterapeutas de Andalucía; i de presidents i degans d'altres col·legis professionals de Fisioteràpia d'Espanya així com de representants dels col·legis professionals catalans de logopèdia, psicòlegs, podòlegs i TO.

Tot seguit es va servir el sopar i, posteriorment, es va fer l'habitual homenatge als col·legiats jubilats el darrer any que, malgrat excusar la seva assistència, van ser: Joan Figa Imbert, Francisco Florido Carrasco, Germán Farrús Agramunt, Jesús Raso Meler, Antonio Lacasa Minguillón, Olga Ruiz Lodríguez, Pere Francesc Vidal Salomó, Cristóbal Payà Roig, Paula Ibáñez Mozo i Guadalupe Riera Arau.

A continuació el tresorer del CFC, Sr. Ramon Aiguadé, va fer el lliurament del Diploma per obtenció de doctorat a la Dra. Mercè Sitjà, que va agrair la invitació i el reconeixement públic per part del CFC.

Tot seguit es va fer entrega del Premi June Nystrom 2013, amb una introducció prèvia per part del degà del Col·legi del currículum dels dos premiats; companys de professió íntimament relacionats i vinculats a l'àmbit docent de la Fisioteràpia: Sra. Teresa Xipell i Sr. Antoni Cabot, els quals van agrair emocionats el guardó.

Per cloure la festa vam poder comptar amb l'actuació de la soprano Mireia Casas que va estar acompanyada al piano pel Sr. Josep Buforn; un gran final per tot un dia i una nit dedicats a la Fisioteràpia.

Podeu veure imatges del Sopar Anual del CFC aquí.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×