La nostra companya Ana Velázquez presenta el seu llibre "Cómo vivir sin dolor si eres músico"

Publicada el 25/10/2013

El passat dimecres 23 d'octubre es va fer la presentació del llibre "Cómo vivir sin dolor si eres músico", de la nostra companya premi Fisioterapeuta de l'Any 2012, membre del GI del Vallès Oriental i integrant del Grup de Treball d'Arts Escèniques del CFC, Sra. Ana Velázquez.

La Sra. Velázquez va voler agrair la presència a tots els assistents a l'acte i, entre d'altres, va voler fer una especial menció al Sr. Manel Domingo, degà del CFC, que l'acompanyava a la taula, i al Sr. Ramon Aiguadé, tresorer del CFC i un dels primers professors de la Sra. Velázquez, pel suport que el Col·legi li ha donat en els seus darrers anys de trajectòria professional i per l'interès que ha mostrat sempre per la Fisioteràpia en les arts escèniques.

Presentació llibre Ana Velázquez Presentació llibre Ana Velázquez Presentació llibre Ana Velázquez

El llibre parla de postura i posturologia; explica tècniques i exercicis per assolir una millor qualitat musical evitant dolors i lesions causades en gran mesura per una postura inadequada. Parla de com millorar el rendiment muscular i per tant, l'artístic; la concentració i les habilitats corporals i motores.

Presentació llibre Ana Velázquez Presentació llibre Ana Velázquez Presentació llibre Ana Velázquez

La presentació va cloure amb l'anàlisi d'alguns casos clínics pels quals va fer servir com a pacients els diferents músics que la van acompanyar durant la presentació i que van tancar musicalment l'acte.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio