Participa a la campanya solidària El Gran Recapte d'Aliments!

Publicada el 26/11/2013

Els propers 29 i 30 de novembre 15.000 voluntaris es mobilitzaran arreu de Catalunya per fer realitat, un any més, l'objectiu del Gran Recapte, recaptar el màxim d'aliments bàsics de llarga durada.

El Gran Recapte d'Aliments és una campanya de recollida d'aliments bàsics (arròs, pasta, llegums, oli, llet, llaunes de conserves, aliments infantils) per aconseguir que les persones més necessitades d'aquí rebin ajuda alimentària.

La campanya del Gran Recapte es du a terme simultàniament pels quatre Bancs d'Aliments de Catalunya amb l'objectiu de donar resposta a les urgències alimentàries de les persones més necessitades de casa nostra. El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya vol també donar a conèixer la situació que travessa aquest grup, que arran de la crisi econòmica que estem vivint, ha anat creixent.

Es calcula que actualment, un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. Aquestes persones requereixen la nostra solidaritat i capacitat organitzativa per no esdevenir persones marginades. I és per aquest motiu que des dels Bancs d'Aliments es posa en marxa aquest projecte, que enguany arriba a la cinquena edició.

Els ciutadans podran fer les donacions als 1.300 punts de recollida habilitats a mercats i supermercats de més de 240 poblacions i a través del web www.granrecapte.com

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×