El GI del Penedès organitza el Curs-Taller d'Introducció a la Fisioteràpia respiratòria en geriatria

Publicada el 05/11/2013

El cap de setmana del 25, 26 i 27 d'octubre es va realitzar, a Vilafranca del Penedès, el Curs-Taller d'Introducció a la Fisioteràpia respiratòria en geriatria, organitzat pel Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya mitjançant el Grup d'Interès del Penedès, i amb la col·laboració de l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès (HCAP), que va cedir les instal·lacions.

El curs va ser a càrrec de la Sra. Imma Castillo, fisioterapeuta del Servei de Pneumologia de l'Hospital General de Granollers, que va compartir amb els assistents la seva llarga experiència en l'àmbit de la Fisioteràpia respiratòria.

Al llarg del cap de setmana es va aprofundir sobre la fisiopatologia respiratòria de l'envelliment, la utilització de l'oxigenoteràpia, de les patologies més comunes, l'educació dels pacients amb SAHS amb tractament de CPAP, entre d'altres temes.

Curs-Taller d'Introducció a la Fisioteràpia respiratòria en geriatria al Penedès Curs-Taller d'Introducció a la Fisioteràpia respiratòria en geriatria al Penedès

També es van poder adquirir coneixements teòrics i pràctics sobre la valoració, el diagnòstic funcional i el tractament de la Fisioteràpia respiratòria, eina de gran utilitat perquè sovint hi ha alguna dificultat en persones d'edat avançada.

Grup d'Interès del Penedès
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
https://www.fisioterapeutes.cat/grups_interes/penedes/

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×