Manca d'entesa amb el Departament de Benestar Social i Família per l'acord signat entre l'ICASS i les principals patronals del sector de residències de gent gran

Publicada el 20/12/2013

El passat 16 de desembre, com a resultes de l'acord signat entre l'ICASS i les principals patronals del sector de residències de gent gran, vam assistir, juntament amb els altres col·legis i associacions que signaven el manifest conjunt en contra del pacte, a una reunió amb la consellera de Benestar Social i Família, Sra. Neus Munté, per expressar-li el nostre desacord al respecte i on li vam manifestar que les mesures acordades no són un solució econòmica viable a mitjà termini atès que s'augmentarà la dependència dels usuaris i, per tant, la despesa econòmica.

El Departament de Benestar Social i Família ens va informar la seva voluntat d'aplicar el pacte signat malgrat les raons exposades pels promotors del manifest, fet que s'ha donat a conèixer als mitjans de comunicació mitjançant una nova Nota de Premsa conjunta.

En aquest sentit, us recordem que s'ha procedit a obrir una petició a change.org per tal de recollir signatures en contra del pacte.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×