El CFC presenta la conferència "Treball a l'estranger" al Colegio Profesional de Fisioterapeutas de la Comunidad de Madrid

Publicada el 30/04/2013

El passat 26 d'abril, la nostra companya i responsable de la Borsa de Treball del CFC, Irene Martínez, va presentar a la seu del Ilustre Colegio Profesional de Fisioterapeutas de la Comunidad de Madrid (CPFCM) la conferència "Treball a l'estranger", una xerrada que pretenia informar respecte dels tràmits i les possibilitats de treball dins de la Unió Europea.

Aquesta xerrada es va poder realitzar com a resultes del conveni signat entre el CPFCM i la nostra institució el passat mes de març, l'objectiu del qual és la promoció d'actuacions i projectes que contribueixin a millorar la salut de la població, així com impulsar accions destinades a millorar les condicions de l'exercici professional dels fisioterapeutes col·legiats en ambdues corporacions.

Conferència Treball estranger, a Madrid Conferència Treball estranger, a Madrid   

La Sra. Martínez, d'una forma molt amena i amb una gran interacció amb els participants, va fer una excel·lent exposició davant d'uns 40 assistents i va donar les pautes a seguir respecte dels tràmits a realitzar depenent de a quin país es vulgui anar a treballar.

Finalitzada la conferència, el secretari del CPFCM, Sr. José Santos, va voler agrair la nostra participació a l'acte així com va ressaltar els beneficis que pot aportar a ambdós col·legis professionals el conveni de col·laboració signat el passat mes de març.

Atesa la bona acollida que va tenir la xerrada, el CFC té previst que el proper mes de juny, aquesta conferència, que s'emmarca dins de les accions del Servei d'Orientació Laboral del CFC, es realitzi a la seu de la nostra entitat.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio