La Secció Territorial de Lleida del CFC col·labora en la tercera edició de la Cursa Bombers Lleida

Publicada el 30/04/2013

El dia 7 d'abril es va celebrar a Lleida la tercera edició de la Cursa Bombers Lleida. La Secció Territorial de Lleida de CFC va oferir el servei de Fisioteràpia amb l'objectiu de divulgar la nostra professió dins de l'àmbit esportiu.

La cursa va ser un èxit de participació i va comptar aproximadament amb uns 2.900 atletes inscrits, que van córrer 10 quilòmetres pels carrers de la capital lleidatana. L'alcalde de Lleida, Sr. Àngel Ros, va donar el tret de sortida.

Primer va sortir el col·lectiu de bombers, que va fer el recorregut equipat amb el seu uniforme habitual. Desprès ho van fer un grup d'esportistes amb mobilitat reduïda i, per últim, va començar la carrera general.

Cursa Bombers Lleida 2013 Cursa Bombers Lleida

La Secció va comptar amb la col·laboració de tres estudiants de Fisioteràpia de la UdL per donar el servei postcursa a tots els atletes inscrits. Es calcula que es van arribar a atendre un mínim de 250 atletes, sobretot per sobrecàrregues musculars i educació en estiraments musculars.

Des de la Secció Territorial de Lleida valorem molt positivament la nostra col·laboració a la cursa!

Diana Martorell
Secció Territorial de Lleida

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×