Participa en la Jornada Mundial d'Higiene de Mans en el marc de la campanya SAVE LIVES: Clean Your Hands

Publicada el 02/05/2013

Com cada 5 de maig –i des de l'any 2009- l'OMS celebra la Jornada Mundial d'Higiene de Mans en el marc de la campanya SAVE LIVES: Clean Your Hands amb l'objectiu de conscienciar els professionals sanitaris de la importància d'aquest acte i d'implicar-los en la prevenció de les infeccions relacionades si no practiquem aquesta senzilla mesura.

Per commemorar aquesta data, el Departament de Salut convida a tots el professionals sanitaris a organitzar activitats al seu centre. Aquest any el 5 de maig és diumenge, per aquest motiu l'OMS recomana traslladar la celebració a qualsevol dia del 4 al 7 de maig, però amb preferència pel dia 7.

Us fem a mans el document informatiu que hem rebut de l'Equip Coordinador del Programa d'Higiene de Mans del Sistema Nacional de Salut del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, i també l'enllaç al subcanal Seguretat dels Pacients del Canal Salut on hi trobareu vídeos i pòsters que us poden ajudar a celebrar aquest dia.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×