VI Jornada ACES: Tecnologies per millorar els resultats als centres privats

Publicada el 27/05/2013

L'ACES (Associació Catalana d'Entitats de Salut), patronal del centres sanitaris privats a Catalunya, organitza, el proper 6 de juny, la VI Jornada Tecnologies per millorar resultats als centres sanitaris privats.

La temàtica triada tindrà en compte el context actual de crisi: Els centres sanitaris privats han de buscar noves formes de sobreviure i mantenir-se dintre de la rendibilitat. En aquesta línia existeixen i sorgeixen una sèrie de solucions tecnològiques que poden servir de manera directa o indirecta, bé per a reduir les despeses del dia a dia, bé per incrementar el volum d'ingressos. Des de l'ACES han cregut oportú organitzar una jornada per reflexionar sobre aquestes eines i les decisions que comporten el mantenir i millorar la qualitat amb un cost inferior.

Com a avantatge per als fisioterapeutes col·legiats, es mantindran les condicions que s'aplicaven fins al dia 23 de maig, és a dir, tindreu un descompte de 30 euros en el preu de la Jornada. Per gaudir d'aquest descompte us heu d'identificar com a col·legiats del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya a l'hora de fer la inscripció.

Més informació i inscripcions aquí.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio