El CFC celebra la IV Jornada de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica

Publicada el 16/07/2013

Us presentem la IV Jornada col·legial de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica, que se celebrarà el proper 18 d'octubre a l'Hotel Barceló Sants de Barcelona i que, com en d'altres anys, es clourà amb el Sopar Anual del Col·legi.

Hem volgut mantenir la fórmula del darrer any: el matí estarà reservat a les ponències magistrals i la tarda a les masterclass, que seran totalment pràctiques i es realitzaran en grups reduïts.

Comptarem -com ja és costum en aquesta Jornada- amb ponents internacionals, aquesta vegada provinents de Suïssa, França i Andorra, a més de dos ponents locals.

El fil conductor de la Jornada serà l'abordatge neuromusculosquelètic, un dels pilars de la nostra professió, i es tractaran temes tan diferents com la punció seca o la utilitat de les il·lusions òptiques en relació al vertigen postural paroxístic benigne, demostració evident de la riquesa i, alhora, de la complexitat de les intervencions de la Fisioteràpia en aquest camp.

El compte enrere comença, reserveu el 18 d'octubre a la vostra agenda i acompanyeu-nos en una jornada amb molt a aprendre, debatre i compartir.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×