Torna el DiFT, la gran festa de la Fisioteràpia

Publicada el 19/07/2013

Amb l'objectiu de repetir l'enorme èxit de l'any passat, l'Arc de Triomf de Barcelona acollirà, de nou, el DiFT, el Dia de la FisioTeràpia. La cita serà el proper 5 d'octubre, des de les 10.00 h i fins a les 14.00 h, i podreu gaudir de tot un seguit d'activitats i espectacles per a tota la família.

Batukades, teatre, bàsquet en cadires de rodes, el hip-hop dels Brodas Bros, activitats divulgatives de les comissions col·legials, inflables, tallers de pintura i plastilina per als més menuts, i moltes més sorpreses per commemorar una jornada lúdica i divulgativa.

Com l'any passat, aquesta festa s'emmarca també dins d'un projecte benèfic, perquè no volem celebrar la nostra festa sense ser solidaris amb aquells que més ho necessiten. Per aquest motiu, durant el DiFT, se celebrarà una mini-cursa solidària, a la qual, per accedir-hi, caldrà donar 1€ per adquirir una polsera que donarà dret a fer la cursa i accedir a la zona lúdica d'inflables. Aquest euro anirà destinat íntegrament a La Marató de TV3, dedicada, aquest any, a les malalties neurodegeneratives.

Però la festa no acaba aquí. A la tarda, de 18.00 h a 21.00 h, l'espai Ailaic acollirà la festa VIP del CFC, adreçada a professionals, col·laboradors i voluntaris. Allà entregarem el premi al "Fisioterapeuta de l'Any", tindrem l'actuació en directe del grup Flanagan, autors de la cançó aFisiona't, i podrem gaudir d'una copa de benvinguda i d'un pica-pica cortesia del Col·legi.

Estem treballant molt dur per arribar als nostres objectius i fer que aquesta festa sigui gran. Depèn de tots nosaltres que el DiFT surti al carrer per demostrar a tothom que som un col·lectiu unit i, per això, us demanem que us feu vostra aquesta festa i vingueu a gaudir-la el dia 5 d'octubre. Quants més siguem, més gran es farà la Fisioteràpia!

Vine, i participa del Dia de la Fisioteràpia, aFisiona't!

Torna el DIFT, la gran festa de la Fisioteràpia

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×